Col·laborant amb Retail Design.


Ens agrada que ens arribin feines diferents, noves i creatives i tot d’una va arribar a nosaltres Rut Martín (arquitecta, professora de l’escola Elisava i amb un currículum fascinant) Acompanyava i assessorava alguns estudiants de l’escola Elisava per crear un aparador.

És clara la tendència a buscar coses noves que cridin l’atenció. Crear coses artístiques i amb bon gust per captivar la mirada del consumidor és tot un art. Aglutinen els coneixements per poder posar-ho en pràctica els cursos formatius o màsters que es poden cursar en diferents escoles de disseny o arts i que cada vegada tenen més tendència: el Disseny de l’Espai Comercial: Retail Design o l‘Aparadorisme.

La Rut ens va trobar per primera vegada a través de la nostra pàgina web i ens va encomanar tallar a mida centenars de papers de colors i troquelar un forat a dues piles de 1.000 fulls. Ens va encantar el repte i el resultat va ser impressionant: l’aparador de Sony, el muntatge i el dia de la inauguració de la campanya de primavera 2013 va ser sorprenent.

Aparador de SonyPapiroflexia a Sony

Vam descobrir que les piles de paper troquelades farien passar els fils dels objectes tecnològics i que els papers de colors servirien per fer papiroflexia el dia de la inauguració.

Piles de papers tallats a midaFulls troquelats

Mesos després la Rut es torna a posar en contacte de nou i aquest cop ens demana 250 tires llargues de paper blanc i 80 cartolines vermelles de tamany 1 x 0,10m.

Ens va reptar de nou a realitzar la tasca de fer-ho manualment amb molta paciència i ho vam disfrutar plenament.

Prenent mides Tires tallades

Mesos després la creació ja està portada a terme amb un resultat espectacular: l’aparador de la nova In.vysible Pop Up Store al Born (c/Portal Nou 48) ja és una realitat.

Aparador Pop Up Store de In.vysible Aparador Pop Up Store de In.vysible Aparador Pop Up Store de In.vysible Aparador Pop Up Store de In.vysible

Amb l’experiència que la Rut va agafar com a coordinadora de la Pop Up Store a Nova York (veieu la foto de sota) no ens estranya que aquí a Barcelona també sigui un èxit.

Pop-Up Store for BEIÑ in New York City

Desde aquí volem donar el nostre reconeixement a aquesta feina tant creativa i desitgem treballar més amb aquest tipus d’iniciatives que tant ens satisfà de col·laborar.

Heu vist algun aparador especialment deliciós per Barcelona?

2 thoughts on “Col·laborant amb Retail Design.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s