Benvinguts al Taller-Botiga de Relligats Olivé


El passat dimecres dia 3 de desembre va ser la festa d’inauguració del Taller Botiga Relligats Olivé. Deixem enrere un taller interior per donar pas a un nou repte i ens obrim a l’exterior amb la Botiga-Taller on envoltats de pedres continuarem treballant amb el paper per molts anys més.

Inauguracio_RO

Va ser un èxit  d’assistència, ens van venir a visitar i donar l’enhorabona pel nostre engrescador projecte persones amb les qui treballem, persones amb qui fa temps que vam treballar, amics, familiars, veïns, coneguts… tots van passar per fer-nos una abraçada i això s’agraeix i molt.

IMG_2032

IMG_2043

Abans de tot vull agrair el suport de la meva mare perquè sense ella no hagués pogut arribar a tot arreu, ella estira els meus braços on jo no puc arribar. A la meva germana que sempre ens dóna un cop de mà quan la necessitem o ens porta papers des de l’altra punta del món perquè sempre està disposada a fer favors sense condicions. I als meus fills, que els encanta passar estones fent invents amb la cola i els papers o jugant a botigues entre aquestes quatre parets.

Així doncs, m’agradaria dedicar aquest dia a tres persones molt especials per a mi:

Primer de tot al meu marit, qui va donar ales per fer volar aquesta història ara fa més de quatre anys donant una empenta digital i encoratjant-me a cada pas, acompanyant-me a construir, a lluitar i a continuar aixecant-me cada cop que la caiguda era massa dura.

Segon, al meu pare, qui m’ha transmès l’amor per la feina i m’ha ensenyat la professió, la paciència i la perseverança en tot allò que faig.

I per últim, al meu avi, qui enyoro cada dia i que continua estant en aquest taller, la seva feina, els seus invents i el seu amor.

I a part d’aquestes persones indispensables en la meva vida, agraeixo infinitament l’ajuda oferida amb un talent brillant en el disseny, acompanyat d’una dedicació constant i sense límits: a la Berta. Al Cesar, que agafava el pinzell amb un do especial en fer-nos el rètol i dedicava una constància admirable en el que feia. A l’Elena i la Marta pels ànims i les idees. A la Penya Barcelonista Creu de Sant Jordi pel seu suport. Als de Montbrió pel seu interès. Al carrer Verdi que són com una família. A aquells amics, que són molts, qui han anat acompanyant-me a donar passes cada dia.  I a totes aquelles persones que han clicat un m’agrada, han fet un retuit o han deixat un comentari a les nostres xarxes socials. I sobretot, sobretot, sobretot, als nostres clients que fan que Relligats Olivé estigui més viu que mai.

IMG_2034

IMG_2037

IMG_2030

Sóc enormement afortunada de tenir-vos.

El paper, la tinta, els llibres, la saviesa, la cultura… vénen de temps enllà i enllà els portarem.

Gràcies, gràcies, gràcies.

Continuem?

IMG_2063

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s